Wordpress ve Maliyetler

Aktif . Yayınlanma Blog

WordPress’ de yeni yazı oluştururken önemli konulardan birisi de görselliktir. Sadece düz metinden oluşan bir yazı, içeriği ne kadar iyi olsa da bir süre sonra okuyucuyu sıkacaktır. Yazıyı canlı tutmak, okuyucunun ilgilisini çekmek için resimlerden faydalanmak güzel bir yoldur.

 

Resim eklemeyle ilgili birkaç önerim konuyla İlgi: Seçeceğiniz resimler mutlaka konuyla ilgili olmalıdır. Konuyla ilgisiz bir resim, resmi görüp yazıyı okuyan bir kullanıcı üzerinde hoş etki bırakmaz. Temanız ile uyumlu olmalıdır. Siz pastel tonlar içeren bir tema kullanırken, fosforlu yeşil bir resim hoş durmaz. Ekleyeceğiniz resmin boyutu çok önemlidir. Resim, yazı için ayrılan alandan büyük olmasın. Bu durumda tabloları kaydırabilir. Büyük görseller yazının önüne geçebilir. Çok küçük görseller de yeterli etkiyi veremeyebilir. Görseli ortalama bir büyüklükte tutup, yine görselin kendisine link vermek en iyi seçimdir. Böylece büyük halini görmek isteyenler linke tıklayarak resmi büyütebilirler. Yazıya ekleyeceğiniz resimleri mümkün olduğunca az yer kaplayacak şekilde yüklemelisiniz. Bu sayede sitenizin açılış hızı da artar ve kullanıcılarınız bir yazıya girmek için uzun süre beklemek zorunda kalmazlar. Ayrıca host ’unuza da fazla yük binmez ve cebinizden fazla para çıkmamış olur.

Wordpress Tema 

WordPress kurulumu ile birlikte sitenize hazır temalar gelmektedir. WordPress admin panelinde, görünüm ayarlarından bu hazır temalara ulaşabilirsiniz. WordPress tema upload etmede ve kurulumunu da bu ayarlardan yapabilirsiniz. Sitenizi, kurumsal firma web sitesinden, e ticaret sitesine kadar farklı bir siteye uygun bir WordPress teması ve WordPress eklentileri ile dönüştürebilirsiniz.

Hostgator WordPress hosting alt yapısı ile en güncel temaları ve eklentileri kullanabilirsiniz. Bu şekilde temayı nasıl yükleyeceğimizi ve kurabileceğimizi rahat bir şekilde yapabiliriz. WordPress yönetim panelinde görünüm ayarlarına girin. Karşınıza hazır temalar bölümü gelecektir. Temalardan biri hazırdır yani kuruludur. WordPress sürüm güncellemeleri ile yeni temalar gelebilir veya WordPress temalar güncellenebilir. Yüklü temanın üzerine mouse ile gelip tıkladığınızda, tema detaylarına ulaşabilir ve kurulu temayı özelleştirebilirsiniz. Diğer temaların üzerine geldiğinizde bağlantı önizleme tıkladığınızda temayı inceleyebilir ve etkinleştir tıkladığınızda temayı aktif edebilirsiniz.

Tags: wordpress site yapmak wordpress tema tasarımı wp tema yapan firmalar wordpress tasarım WordPress teması

Bazı Referanslarımız

  • Istanbul Laminat Parke
  • Doç. Dr. Ibrahim Esinler
  • Hulusi Bülent Zeyneloglu
  • Bogazici Zemin Parke
  • Chef Antonio Lombardi
  • TCR
  • TeknoPlas